Vihaisia lintuja

Joko lokeilla on poikaset? Ainakin oli aika ärhäkkä vastaanotto tänään aamulenkillä Käpylän Untamontiellä. Kirkuva lokki teki uhkarohkeita syöksyjä lähes päin näköä – hyökkäsi nimenomaan taluttajan, eikä koiran kimppuun.

Mieleen tuli kyllä heti parin viikon takainen tapaus, (myös tästä läheltä Kumpulasta), jossa varikset kävivät naisen kimppuun niin, että tämä joutui hakeutumaan terveysasemalle vuotavine päänvammoineen. Hui! Onneksi itselläni oli lippis päässä niin ei tuntunut täysin suojattomalta.

Meitä uhkaillut lokki tyytyi onneksi parin kolmen syöksyn jälkeen vain tepastelemaan edellämme, varmaankin johdattaen meitä kauemmas jälkikasvustaan. Tässä vaiheessa Lene näytti olevan sitä mieltä, että tuollaisen ärsyttävän tepastelijan voisi hyvin siepata vaikka aamupalaksi, mutta oli onneksi hihnassa kiinni eikä siis päässyt edes yrittämään. Täytyy myöntää että hieman kiukuttaa itseänikin, jos tällaiset höyhenpoliisit rupeaa käskyttämään missä saadaan lenkillä kulkea… 😦

Tietoja lenelagotto

Lagotto Romagnolo Lene lives in Helsinki (Finland) and enjoys rally obedience, long walks in nature, swimming, and having fun in all sorts of canine happenings and activieties.
Kategoria(t): Ulkoilut Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Vihaisia lintuja

  1. lenelagotto sanoo:

    No niin, ja taas hyökkäsi lokki kimppuun aamulenkillä. 😦 Varmaankin se sama ylisuojeleva höyhenpelle kuin viime kerrallakin (oltiin nimittäin melko lähellä samaa paikkaa). Tällä kertaa kyytiä sai sekä taluttaja että koira. Ovat siis terrorisoineet ympäristöään jo kohta kuukauden päivät. Ja tälläkään kerralla poikasia ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Nämä kaupunkilokit on nyt rajattu kyllä tämän luonnonystävän sympatian ja sietokyvyn ulkopuolelle. Kauppatorin lokkipoliisit olisivat minun puolestani pian tervetulleita Käpyläänkin…

Jätä kommentti