Murphyn laki…

Ostin eilen uuden maton. Ja kuinkas ollakaan, viime yönä heräsin sitten siihen, että koira oksentaa. Ennen kuin olin edes kunnolla hereillä, tiesin jo, että ihan varmasti se oksennus tulee juuri siihen uudelle matolle. Ja niinhän se tietysti oli. 😦

Tämä  oksentelu ei siis ole mitään kovinkaan yleistä puuhaa meillä,  enkä edes muistanut milloin Lene olisi viimeksi tätä ennen oksentanut (blogista senkin sai kuitenkin tarkistettua: edelliskerta oli viime lokakuussa)…

Lene ja uusi matto

No, jostain syystä menin siis mattoa ostaessani joka tapauksessa sanomaan, että ”olen kuullut, että koiratalouteen kannattaa valita koiran oksennuksen värinen matto ja tämä matto taitaakin olla just sellainen!”.

Ja niinhän se Murphyn lain mukaisesti sitten kävi, että heti kun uusi matto oli saatu lattialle, niin seuraavana yönä tuo oksennus siihen matolle ilmestyi.

Mutta hyvin matto onneksi tämän testin kesti ja ei siihen jäänyt edes mitään jälkeäkään… 😉

Tietoja lenelagotto

Lagotto Romagnolo Lene lives in Helsinki (Finland) and enjoys rally obedience, long walks in nature, swimming, and having fun in all sorts of canine happenings and activieties.
Kategoria(t): Koiranelämää Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Murphyn laki…

  1. leila sanoo:

    Meillä ei ole niinkään ollut värillä väliä (löytyy pari vaaleaakin mattoa), mutta helposti pestävät matot on enimmistönä. Vielä, kun olisi kotona paremmin tilaa niitä pestä ja kuivatella.

  2. lenelagotto sanoo:

    Joo, yhdyn täysin tuohon toiveeseen. Nimimerkillä ”kerran olohuoneen maton suihkukaapissa pessyt”…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s