Löytö

Ihmettelin eilen kun Lenellä tuli oikein veto päälle kun huomasi kävelytiellä kotimme lähellä pudonneen hanskan. Sen kohdalle ehdittyämme koirulainen nappasi sen vielä suuhunsa ja yritti sitten oikein esitellä sitä minulle. No minähän tietysti kieltämään, että ”ei saa ottaa” ja ”annappas se tänne”. Ja nakkasin hanskan lumikinoksen päälle omistajaansa odottamaan.

Jäin kuitenkin vielä miettimään, että olipas se hanska Lenen mielestä kumman kiinnostava. Niinpä soitinkin sitten siskolleni, että olisikohan häneltä hanskaa hukassa (oli käynyt aikaisemmin iltapäivällä hakemassa Lenen lenkille ja kyläilemään, kun minä viivyin palaverireissulla sen verran pitkään). Ja niinhän se oli, että ei hänen taskustaan löytynyt kuin yksi hanksa, joten toinen oli pudonnut sinne meidän kulmille Leneä hakiessa.

Hieno nenäkoira siis! Omistajan hanskan etsiminen pyynnöstä on jo tuttua hommaa, mutta löytyy nähtävästi myös hanskat, joiden ei tiedetä olevan hukassakaan! 😉

 

Tietoja lenelagotto

Lagotto Romagnolo Lene lives in Helsinki (Finland) and enjoys rally obedience, long walks in nature, swimming, and having fun in all sorts of canine happenings and activieties.
Kategoria(t): Koiranelämää Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s